“Blanc de noir” – “Røde druer klædt i hvidt!”

“Blanc de Noir” har fejet gennem vinverdenen som en storm. Det er den mest eftertragtede vin lige nu, og det er der grund til! Denne unikke vin er lavet udelukkende af røde druer. Den vil fryde øjet ved at skinne guld- eller sølvfarvet med en lille rosa undertone. Den kombinerer det bedste fra begge verdener og leverer en smagsoplevelse, der er enestående.

En hyldest til elegance

Raphaëls “Blanc de Noir” er fremstillet med omhu og præcision. Han  håndplukker de fineste røde druer fra de gamle vinmarker og presser dem nænsomt for at få den mest elegante hvide most. Skallerne fjernes øjeblikkeligt fra mosten, for at bevare friskhed og den hvide farve. Naturlig gæring dvs. ikke tilsat gær. Lavet på ståltanke, ingen filtrering, ikke tilsat svovl (sulfitter).

To unikke varianter af “Blanc de Noir”

Raphaël laver to Blanc de Noir – Jeg glæder mig til at præsentere dem – det er ikke bare vin; det er en oplevelse, der tager dig med på en smagsrejse som ingen anden.

Blanc Plume – og så vover han at lave en stille hvidvin – hvor hoveddruen er Syrah…Les Fanges – igen en eftertragtet “Blanc de noir”