Domaine Des Soulanes

Domaine Des Soulanes historie går tilbage til det 20. århundrede. Den er blevet videreført fra generation til generation. Da Cathy og Daniel Laffite overtog ejendommen, forpligtede de sig til at fortsætte den stolte tradition med økologisk vinproduktion.

Betydningen af ‘Des Soulanes’ kommer af catalansk og betyder “solsiden”. Det er netop, hvad denne 17 hektar store vingård repræsenterer – dens bjergskråninger vender mod syd og sydøst, og dens jord består af skifer, ler og kalksten.

Vinmarkerne her er alle over 50 år gamle. I Roussillon er brugen af kunstig vanding ikke tilladt, hvilket betyder, at vinstokkernes rødder dykker langt over 5 meter ned for at søge vand og næringsstoffer. Dette, sammen med druer fra gamle vinstokke, resulterer i en begrænset, men ekstremt koncentreret høst.

På grund af det begrænsede antal flasker har vi valgt at gøre dem tilgængelige nu, uden at vente på yderligere lagring på flaske. Dette sikrer, at du ikke går glip af chancen for at smage dem, før de bliver udsolgt igen!

Rødvine
Patchwork
Jean Pull
Serrat Del Mas – skynd dig, begrænset antal