Domaine de Mayrac

De ekstraordinære vine for vinelskere, der søger det særlige

Mød Laurent Vives – skaberen af vine, der har erobret verdens anerkendelse. Med 35 hektar vinmarker i den majestætiske øvre dal af Aude, hvor ler og kalksten præger landskabet, har Laurent været en stolt bannerfører for økologisk og biodynamisk vinproduktion siden 1987.

Dette unikke terroir, beliggende i over 300 meter langs Aude-floden og op mod Pyrenæerne, giver optimale forhold for vinproduktion. Her, hvor det sene forår og kølige efterår skaber betydelige temperaturudsving mellem dag og nat, begynder høsten ofte sent.

Laurent er en sand pioner inden for vinøkologi i området og betragtes som en ekspert på området. Han deler nøglen til Mayracs kvalitetsvine: Økologisk landbrug. “Principperne bag vores vine er både enkle og komplekse,” siger han. Enkelhed, fordi vi afstår fra brugen af syntetiske kemikalier og pesticider. Kompleksitet, fordi kampen mod sygdomme fortsat er en del af rejsen. Ikke sjældent ser man hans vinstokke omgivet af kakaobønner og kaffegrums!

Laurent er kendt for sin ydmyghed og beskedenhed. Selvom han producerer nogle af områdets bedste vine, foretrækker han at arbejde stille og ubemærket. Hans vine kræver en vis forståelse for vinverdenen. De skal nydes med omhu og luft for at afsløre deres fulde potentiale. Hvis du ønsker at imponere dine naboer, dele en uforglemmelig oplevelse med dine vinvenner eller bare forkæle dig selv, bør du prøve Mayracs mesterværker.

HvidvineRødvine
Dilettante BlancDilettante Rouge
Savoir-Etre BlancSavoir Être Rouge
Le Précieux – den ‘Dyrebare’
Le Fantasque