Domaine La Louvière

Domainet med de skønne, frække ulve på deres labels.

Vi kender alle Domaine La Louviere både for deres fabelagtige vine og for deres fantastiske etiketter med ulvene, som på hver sin måde, sensuel, elegant og, til tider, lidt provokerende, fortæller om netop den vin de repræsenterer.

Domainet ligger cirka 30 kilometer sydvest for den imponerende befæstede by Carcassonne i appellationen Malepère. Området bærer stadig præg af det rå og oprindelige landskab med det unikke mikroklima: Skiftevis forkælet af den varme Middelhavs brise og den noget køligere Atlanterhavs vind ligesom det påvirkes af Pyrenæerne.

HVIDVINERØDVINE
Le Libertin – 100% Sauvignon BlancLa Maîtresse – Merlot, Cabernet Franc, Malbec
Le Galant – 100% ChardonnayLe Coquin – 100% Merlot
La Muse – Chardonnay, Viognier og Chenin BlancL’Amant – 100% Pinot Noir
La Souveraine – 100% ChardonnayLa Seductrice – Merlot, Cabernet Franc, Malbec
L’Empereur – Merlot, Cabernet Franc, Malbec

Domaine La Louvière er meget bevidste om deres ansvar over for miljøet.

De bruger strenge økologiske metoder i produktionen af AOP Malepère og IPG Pays d’Oc-vine.

De er AB-certificeret og bruge ikke kemisk gødning og pesticider. De anvender naturlige midler til at genskabe livet i jorden og fremme biodiversiteten. Fx har de deres egne ormegård og flere insekthoteller, ligesom de bruger effektive mikroorganismer til at skabe en naturlig og sund balance i jorden.

Hvor det er muligt, genbruger de deres vand. De bruger flowbegrænsere i alle vandudtag for at sikre, at de ikke bruger mere, end de virkelig har brug for. Vingården har solpaneler og selvforsynende inden for energi.