Domaine Poc Á Poc

I den maleriske landsby Paziols i Languedoc-Roussillon, hvor vinmarkerne er kendetegnet ved lune vinde, det robuste hedelandskab og den ler- og kalkholdige jordbund, finder vi den beskedne vinbonde Xavier. Hans gård bærer navnet “Poc À Poc,” hvilket på katalansk betyder “et skridt ad gangen” – en sand hyldest til tålmodighed og vedholdenhed. Xaviers rejse er lige så fascinerende som de vine, han skaber. For ti år siden satte han sig i sin gamle, røde bil og kørte fra Belgien uden klare planer. Med begrænsede midler endte han i Paziols, hvor han begyndte at arbejde for en erfaren vinbonde. Det var her, hans skæbne som vinmager tog form, og hans liv fik mening .

Den ældre vinbonde blev Xaviers mentor og guidede ham med de ord, der sidenhen blev til hans varemærke: “Poc à Poc, Poc à Poc” – et skridt ad gangen. Da Xavier købte sin første lille vinmark og høstede sin første vin, var det indlysende, at den skulle hedde “Poc À Poc.”

I dag ejer Xavier 4 hektar jord og rangerer blandt vores mindste, men absolut værdig vinproducenter. Xavier’s historie og hans vine er et vidnesbyrd om, at tålmodighed og dedikation belønnes i verdenen af vin.